Recepti 05. prosinca 2020.

Prosinac je vrijeme za pečenje keksića, a ove moraš isprobati!

foto: Shutterstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Domaći, mirisini, svježe pečeni, prhki keksi prava su poslastica uz jutarnju kavu ili popodnevno opuštanje uz šalicu čaja!

Iako u keksima uživamo tijekom cijele godine, posebno veseli priprema slastica tijekom zimskih mjeseci. Ima li što ljepše nego u toplini svog doma dijeliti radost pečenja keksića i kušanja istih?

Ako si u potrazi za novim slasnim receptima za kekse, imamo nekoliko prijedloga.

 

Prhki keksići s maslacem od kikirikija!

Mekani čokoladni keksići s tekućim punjenjem ono su što ti treba tijekom zimskih dana. Najbolje je što možeš navaliti čim ih izvadiš iz pećnice i usput uživati u šalici toplog mlijeka.

 

Možda vas zanima... Fini keksići s punjenjem od kikiriki maslaca Recepti

 

 

Mekani keksići od krem sira s čokoladom

Bogati i mirisni keksi s mekanom sredinom od krem sira, jednostavni su za pripremu, a i okus će te oduševiti. Odlično se uklapaju u naš pomno razrađeni plan za ovaj tjedan... Rad od kuće i gledanje filmova s gastro tematikom!

 

Možda vas zanima... Pun pogodak: Mekani keksići od krem sira s čokoladom Recepti

 

 

Neodoljivi mirisni keksići s kardamomom

Aromatični keksići s kardamomom prava su zimska delicija! Možeš ih napraviti u različitim oblicima. Keksići su odlični i dok su mlaki, ali i kad se ohlade i mogu trajati nekoliko dana bez da izgube na okusu i teksturi. 

 

Možda vas zanima... Keksi s kardamomom dobro pristaju uz šalicu čaja Kolumne

 

 

Slasni keksi s narančom i brusnicama

Ove jednostavne kekse s brusnicom i narančom možeš napraviti nekoliko tjedana unaprijed i čuvati u zamrzivaču. Bitno je samo da se prije rezanja i pečenja ostave na sobnoj temperaturi. Jako su aromatični i ukusni!
 

Možda vas zanima... Pripreme za blagdane: Keksi s brusnicom i narančom Recepti

 

via GIPHY

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.