gastro postao
                                            
                                        
                                    Odličan izbor za cocktail zabave i uskršnje blagdane
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 6
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 53
Potrebno vam je
- 6 kom jaje kokošje
 - 30 g maslac, slani
 - 20 g kruh pšenični, bijeli
 - 2 žlica parmezan
 - 1 čaša mlijeko kravlje (1.8% masti )
 - 20 g gljive, sušene
 - peršin, list
 - sol
 
Priprema
- Skuhajte jaja, prepolovite ih po dužini i izvadite žumanjke.
 - Potopite sredinu kruha u mlijeko pa je dobro izgnječite. Potopite gljive u mlaku vodu. Promiješajte dobro sve sastojke i time ispunite mjesta gdja su bili žumanjci.
 - Punjena jaja služite mlaka.