gastro postao
                                            
                                        
                                    Pečeni krumpiri s nadjevom od šunke, sira i brokule
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Srednje
Kalorija po osobi: 550
Potrebno vam je
- 4 kom krumpir, zreli
 - 200 g brokula (vrhovi s cvijetom)
 - 1 šalica kuhana šunka
 - 0.50 šalica vrhnje kiselo (20% masti)
 - 1 šalica parmezan
 - 0.50 šalica vlasac ( listovi)
 - 0.25 mala žlica sol
 - papar
 
Priprema
- Probušite krumpire na nekoliko mjesta vilicom pa ih stavite na srednju temperaturu u mikrovalnu na 20 minuta ili ih kratko zapecite u pećnici na 180°C.
 - U međuvremenu ugrijte malo vode u loncu te skuhajte brokulu na pari. Pomiješajte je sa šunkom, kiselim vrhnjem, sirom i vlascem. Začinite solju i paprom.
 - Kad se krumpiri ohlade, zarežite ih u obliku križa i napunite smjesom. Stavite u pećnicu ili mikrovalnu na nekoliko minuta.
 
Izvor Skuhatćute