Recepti 13. listopada 2014.

Ranojesenska pizza

Ranojesenska pizza
gastro postao gastro.24sata.hr
Tina Ivanišević posložila je na tijesto za pizzu patišon bundeve i cvjetove tikvica

Vrijeme pripreme: do 30 min

Težina pripreme: Jednostavno

Potrebno vam je

  • bundeva
  • tikvica,cvjetovi
  • masline, crne
  • rajčica, crvena
  • mozzarella
  • pasirana rajčica (passata)

Priprema

  1. Patišon bundevu izrežemo na kriške i popržimo ih desetak min na gril tavi. Nakon toga ih složimo na lim za pečenje koji smo prethodno prekrili papirom za pečenje.
  2. Složimo ih tako da prekriju dno (one zamjenjuju tijesto). Na njih slažemo rajčice, masline, mozzarellu i cvjetove tikvica koje smo prethodno napunili mozzarellom.
  3. Po želji začinimo origanom ili kurkumom. Zapečemo u pećnici.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.