gastro postao
Odličan izbor za male zalogaje na coctail partyju
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 446
Potrebno vam je
- 500 g haringa
- 4 kriška integralni kruh
- 2 vezica kopar
- 80 g maslac, slani
- 1 kom luk ,crveni
- 8 kom rotkvica, crvena
Priprema
- Haringe dobro ocijediti i filete uzdužno prepoloviti.
- Kriške kruha narezati na 16 jednakih kvadrata.
- Kopar dobro oprati i osušiti. Jednu vezicu kopra sitno nasjeckati i pomiješati s mekanim maslacem. Kriške kruha namazati maslacem pomiješanim s koprom. Drugu vezicu kopra natrgati na peteljke. Na svaku polovicu haringe položiti po grančicu kopra i zarolati.
- Luk očistiti i narezati na tanke kolutove. Rotkvice očistiti, oprati i narezati na tanke ploške.
- Kolute luka i rotkvice raspodijeliti na kocke kruha i čačkalicom pričvrstiti riblje rolade