Recepti 13. listopada 2014.

Salata od kupusa s kiselim vrhnjem

gastro postao gastro.24sata.hr
Češnjak, paprika, sok od limuna, šampinjoni i vlasac savršeno pristaju kupusu i vrhnju

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 1

Potrebno vam je

  • 1 režanj češnjak
  • 1 mala žlica crvena paprika
  • 1 kom vrhnje kiselo (20% masti)
  • limunov sok
  • 1 kom kupus glavati, bijeli
  • 4 kom šampinjoni (uzgojeni)
  • 1 žlica vlasac ( listovi)

Priprema

  1. Češnjak, papriku, kiselo vrhnje, malo soka od limuna, sol i papar dobro izmiješajte.
  2. U duboku zdjelu stavite kupus i šampinjone i prelijte prelivom. Dobro izmiješajte i pospite vlascem.
  3. Poslužite uz pohano ili pečeno meso.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.