gastro postao
Osvježite se uz laganu salatu od rukole i inćuna mariniranih u limunovom soku
Vrijeme pripreme: do 15 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 9
Potrebno vam je
- 10 kom inćun
- 2 šaka rukola
- 5 kom rajčice, cherry
- 1 žlica sjemenke sezama, oljuštene suhe
- 0.50 kom mozzarella
- 2 žlica ulje maslinovo
- 1 mala žlica aceto balsamico
- 0.50 mala žlica limunov sok
Priprema
- Na tanjur poslažite rukolu, potom poslažite inćune marinirane u limunovom soku, ukrasite cherry rajčicama, a preko svega razmrvite mozzarellu di bufala.
- Polijte maslinovim uljem, poprskajte octom i limunovim sokom i potom pospite prepečenim sjemenkama sezama.
- Poslužite uz prepečeni kruh natrljan češnjakom i pokapan maslinovim uljem.