Recepti 13. listopada 2014.

Savijača s mesom

gastro postao gastro.24sata.hr
Tko kaže da se u vrijeme recesije ne može jesti ukusno!

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Srednje

Kalorija po osobi: 153

Potrebno vam je

  • 4 list tijesto za savijače
  • 100 g luk ,crveni
  • 300 g mljeveno meso
  • 25 g češnjak
  • ulje suncokretovo
  • sol
  • papar

Priprema

  1. Nasjeckani luk i češnjak prepržite na ulju. Dodajte mljeveno meso, posolite i popaprite te pirjajte desetak minuta.
  2. Dvije kore premažite mlakom vodom. Na obje kore stavite pirjano meso i zarolajte. Punjene kore premažite uljem ili margarinom pa ih pecite u uskom limu na papiru za pečenje 15 minuta na 200°c.
  3. Uz savijaču poslužite salatu, vrhnje ili umak od povrća.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.