gastro postao
                                            
                                        
                                    Počastite se domaćim jogurtom
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 15 min
Broj porcija: 6
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 175
Potrebno vam je
- 400 g kompot od krušaka
 - 2 šalica ab kultura od vanilije
 - 72 g šećer, kristal
 - 1 prstohvat mljeveni cimet
 
Priprema
- Kruške ocijedite i sačuvajte pola šalice soka od kompota.
 - Kruške usitnite u blenderu ili štapnim mikserom do pirea.
 - Pire od krušaka pomiješajte sa sokom kompota, jogurtom, šećerom i cimetom. Sve sastojke dobro izmiješajte i prebacite u plastičnu posudu sa poklopcem ili u aparat za sladoled te slijedite upute proizvođača.
 - Napunjenu plastičnu posudu stavite u zamrzivač na minimalno nekoliko sati, odnosno dok se sadržaj ne smrzne. Tijekom smrzavanja, promiješajte sadržaj svakih sat vremena.