gastro postao
Jednostavan recept za sve ljubitelje kineske hrane i svinjetine
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 199
Potrebno vam je
- 6 list kupus, kineski
- 4 list kupus glavati, crveni
- 1 kom crvena paprika
- 1 kom luk ,crveni
- 1 kom mrkva, crvena
- peršin, list
- 1 šaka kineski rezanci
- 100 g svinjetina, mršava
- 1.50 žlica ulje, biljno
- sol
- svježe mljeveni papar
Priprema
- Na ulju popržite meso pa ga narežite na komadiće.
- U tavu ubacite luk i pržite ga dok ne postane staklast. Zatim dodajte papriku, mrkvu i oba kupusa te pržite dok kupus ne povene. Začinite solju i paprom.
- U međuvremenu pripremite kinesku tjesteninu prema uputama na pakiranju pa sve pomiješajte i poslužite posuto peršinom.
Izvor Skuhatćute