Recepti 03. listopada 2014.

Svinjetina na kineski način

gastro postao gastro.24sata.hr
Jednostavan recept za sve ljubitelje kineske hrane i svinjetine

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 199

Potrebno vam je

  • 6 list kupus, kineski
  • 4 list kupus glavati, crveni
  • 1 kom crvena paprika
  • 1 kom luk ,crveni
  • 1 kom mrkva, crvena
  • peršin, list
  • 1 šaka kineski rezanci
  • 100 g svinjetina, mršava
  • 1.50 žlica ulje, biljno
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. Na ulju popržite meso pa ga narežite na komadiće.
  2. U tavu ubacite luk i pržite ga dok ne postane staklast. Zatim dodajte papriku, mrkvu i oba kupusa te pržite dok kupus ne povene. Začinite solju i paprom.
  3. U međuvremenu pripremite kinesku tjesteninu prema uputama na pakiranju pa sve pomiješajte i poslužite posuto peršinom.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.