Recepti 07. listopada 2016.

Svinjetina u vrhnju

Svinjetina u vrhnju
gastro postao gastro.24sata.hr

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Potrebno vam je

  • 4 čaša Mileram vrhnja crvenog cijela
  • soli
  • vegete
  • mlijeka
  • svinjetine bez kosti i masnoće

Priprema

  1. meso poslagat u roštilj oval , zatim posolit i povegetit , dodat cijeli mileram crveni da pokrije meso te casu mlijeka , peći između 30 min i 45 min kad je gotovo poslagat tanke kriške tvrdog sira , a u koliko se jako zapeklo dodat još malo mlijeka. Dobar tek:! Jadranka B.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.