po izboru 50 Best Ovo su hrvatski restorani s najljepšim pogledom 50 Best izbor najboljih svjetskih restorana i chefova objavio je članak o 8 hrvatskih restorana koji osim izvrsne hrane… Najave
talijanska inspiracija Savur, rižoto, pašticada... fini okusi s obje strane Jadrana U sklopu 9. Tjedna talijanske kuhinje u svijetu u Zagrebu je održano odlično događanje "Okusi s druge strane Jadrana: t… Najave
okusi tradicije Poljički soparnik - pripremi ga u pećnici i oduševi goste Soparnik je autohtona dalmatinska delicija - slasna "pita" s blitvom i lukom. Donosimo ti recept za poljički soparnik i… 60' 25' 16 Recepti
odlična reklama Američki Vogue oduševljen hrvatskim vinskim regijama U članku u prestižnom američkom Vogueu navode se činjenice zašto Hrvatsku treba smatrati ozbiljnom vinskom zemljom: rek… Najave
slavlje u hrvatskoj Još tri restorana zaradila su Michelinovu zvjezdicu! Michelin je 10 hrvatskih restorana nagradio sa zvjezdicama, a na prestižnom popisu su i tri nova Najave
hladnoća Trganci na špeku i poriluku za jaku marendu Sandra Nedjeljko iz Pansiona Mamica dala nam je tradicionalni recept za najukusnije trgance koji jedini mogu ugrijati o… Recepti
Sajam Hotel&Gastroteh Zlatko Novak ponovno obranio titulu pobjednika CRO TOP 10 U sklopu Sajma Hotel&Gastroteh na Zagrebačkom velesajmu današnje cjelodnevno kuharsko natjecanje, održano u dva kruga, … Špajza
sve za ljubav Huawei istraživanje: Zaljubljeni Hrvati šalju emojijie! U istraživanju koje je Huawei proveo među 2585 ispitanika, Hrvati u ljubavnim odnosima više pišu poruke nego što razgov… Najave
craft room predstavlja Čestitamo: Izabran najbolji hrvatski gin! U sklopu Hrvatske gin konvencije, sedmeročlani žiri je nakon pomnog kušanja izabrao najbolji hrvatski craft gin za 2018… Špajza
piviliiii! Sisački Festival piva i Street food festival uz Bajagu! 4. sisački festival piva održava se u subotu, 15. rujna kao dio manifestacije Dani industrijske baštine, na kojoj posje… Najave
Beer groupie Čisto oduševljenje: Hrvatska gin konvencija Hrvatsko je, craft je, ali nije pivo. Još je jedno alkoholno piće, kojemu posljednjih nekoliko godina ponovo raste popu… Kolumne
Mala škola pašte Tjestenina od T do A - sve što ikad ste htjeli saznati! Tjesteninu vrlo često jedemo zbog toga što je jednostavna za pripremu, a od pola kilograma suhe tjestenine se može naje… Špajza
Domaći ginovi Hrvati su poludjeli za ovim craft napitkom! Gin je posljednjih nekoliko godina nezaobilazno piće u ponudi svakog lokala ili restorana koji imalo drži do svog imidž… Špajza
svi na otoke! Okusi Korčule: OK? Better than OK! Svi samo govorimo kako su nam otoci predivni, ali i previše udaljeni te da zbog toga nitko ne želi ostajati na njima. N… Špajza