gastro postao
Talijansko predjelo koje možete puniti razližitim nadjevima, ovisno o ukusu
Vrijeme pripreme: do 15 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 519
Potrebno vam je
- 12 kom rajčica, crvena
- sol
- svježe mljeveni papar
- 350 g mozzarella
- 5 mala žlica bosiljak, vezica
- 8 žlica ulje maslinovo
- 6 žlica aceto balsamico
Priprema
U marinadu dodajte zdrobljeni režanj češnjaka.
- Operite i osušite rajčice. Odrežite vrhove i izdubite sredinu. Unutrašnjost rajčica posolite i popaprite.
- Izvadite mozzarellu iz vrećica, tekućinu sačuvajte. Narežite na komadiće i pomiješajte s bosiljkom.
- Tekućinu od mozzarelle pomiješajte s maslinovim uljem i octom. Začinite solju i paprom. Ovime prelijte mješavinu sira i bosiljka i pustite da upije nekoliko minuta.
- Mješavinom napunite rajčice i ukrasite listićima bosiljka.