Recepti 03. listopada 2014.

Tapas od ljutih kobasica i pečenih paprika

gastro postao gastro.24sata.hr
Ovo malo toplo predjelo odlično ide uz čašu crnog vina.

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 3

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 3

Potrebno vam je

  • 3 kom crvena paprika
  • 3 režanj češnjak
  • 2 kom kobasica chorizo
  • 5 žlica ulje maslinovo
  • sol
  • gorgonzola
  • kapari

Priprema

  1. Operite paprike pa ih očistite. Narežite ih na duguljaste trake.
  2. Nasjeckajte češnjak i narežite kobasice na ploške.
  3. Na zagrijanom ulju u tavi prepržite kobasice i papriku. Kad paprike dobiju boju, dodajte češnjak i nastavite pržiti.
  4. Poslužite na kriškama kruha sa sirom i kaparima.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.