gastro postao
Ukoliko želite brzo i jednostavno predjelo za vaše goste, ovaj vas recept za tradicionalni francuski specijalitet zasigurno neće razočarati
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 595
Potrebno vam je
- 450 g tijesto za pizzu
- 200 g slanina suha (prerašt. mršava)
- 2 kom luk ,crveni
- sol
- papar
- 0.50 šalica mileram
- 1 kom jaje kokošje
- 100 g gouda punomasni
- 1 šalica masline, crne
- 2 kom rajčica, crvena
- bosiljak, vezica
Priprema
- Razvaljajte tijesto i stavite ga u pećnicu na 250°C oko osam minuta.
- Pomiješajte mileram, jaje i gaudu pa time premažite tijesto. Nasjeckajte masline i pospite ih po tijestu.
- Prepržite slaninu u dobro ugrijanoj tavi i pospite preko tijesta. Pecite pet minuta.
- Prije posluživanja preko tarta poredajte narezane rajčice. Pospite bosiljkom i poslužite.
Izvor Skuhatćute