gastro postao
Natrljajte meso senfom, popržite u tavi i poslužite s paprikom
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 360
Potrebno vam je
- 800 g teletina, srednje masna
- 3 žlica ulje suncokretovo
- 1 kom kadulja
- 2 kom luk ,crveni
- 4 žlica senf
- 1 dl vino bijelo
- 1 kom crvena paprika
- 1 kom paprika, zelena
- sol
- svježe mljeveni papar
Priprema
- Paprike narežite na kocke.
- Teleći kare natrljate većom količinom THOMY senfa, pa ga popržite u tavi sa svih stana.
- Prepečeno meso premjestite u namaštenu vatrostalnu posudu za pečenje, dodajte kadulju i krupnije narezan luk pa zalijte vinom i stavite u pećnicu zagrijanu na 180 - 200 stupnjeva na sat vremena. Na početku pečenja pokrijte aluminijskom folijom.
- Kada vino ispari, dodajte narezane paprike, posolite i popaprite pa stavite peći još 15 minuta.
- Meso je povremeno potrebno okretati i prelijevati vlastitim sokom ili po potrebi dodati vruće vode.
Natrljajte meso senfom, popržite u tavi i poslužite s paprikom
Izvor Nestle.hr