gastro postao
Za ovu tortu ne trebate ništa peći, već samo miješati, miksati i slagati
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 12
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 3
Podloga
- 0.50 šalica badem, oljušteni suhi
- 0.50 šalica orah, suhi
- 0.50 šalica indijski oraščić
- 0.50 šalica makadamija orah
- 3 žlica kakao u prahu, nezašećereni
- 3 žlica kokosov maslac
- 3 žlica med, vrcani
Krema
- 2 kom avokado (mesnati dio)
- 2 šalica indijski oraščić
- 5 žlica kakao u prahu, nezašećereni
- 0.50 šalica med, vrcani
- 0.50 šalica kokosov maslac
- 1 šalica bademovo mlijeko
- vanilija bourbon
- 2 šalica jagode
Priprema
- U multipraktiku najprije usitniti suhe sastojke zatim dodati mokre i mijesati dok se ne poveze. Smjesu utisnuti u dno kalupa za torte i poravnati.
- Sve sastojke osim jagoda miksajte u vitamixu dok ne dobijete glatku kremu. Nekoliko žlica kreme razmažite po podlozi pa na nju složite pločice jagoda.
- Izlijte ostatak kreme u kalup pa cijelu tortu rashladite preko noći u hladnjaku ili par sati u zamrzivaču.