Ako zaista želite uživati u sendviču, ne biste trebali štedjeti kad su u pitanju sastojci, ali i vrijeme pripreme. Nekoliko minuta dijeli vas od jedne nove, hedonističke gastro sfere.
Zađite u tu sferu uz ovaj veliki sendvič, stvoren za dijeljenje s najmilijima. Pripremite komadiće tune, napravite brzinsku kajganu od dva jaja, odaberite dva lijepa velika lista zelene salate, narežite sir i rajčicu i bacite se na slaganje. Uz ovu kombinaciju predlažemo raženi kruh sa sjemenkama i naravno, nezaobilazan umak od Zvijezda majoneze i vrhnja. Bit će to pravo slavlje za okusne pupoljke, ali i gladne oči.
Za one koji ne pate na ove velike, slojevite sendviče, pravi je izbor svojevrsni križanac između francuskog tosta i klasičnog sendviča s pamtljivim imenom Monte Cristo. Umak od Zvijezda majoneze i senfa čini ga nevjerojatno kremastim, a umakanje u jaja i kratko pečenje na maslacu zaslužno je za neodoljivu tanku i hrskavu koricu.
Za treći je recept zaslužan naš poznati bloger Darko Kontin, koji fokus prebacuje na domaće pogačice sa Zvijezda majonezom, idealne za pripremu malih i efektnih sendviča. Darko je svoje pogačice napunio šunkom, krem sirom i rajčicom, ali vi se slobodno poigrajte kombinacijama.
Nadamo se da ćete jednim od ovih sendviča započeti sljedeći dan!