gastro postao
Najjednostavniji i najukusniji način pripreme morske ribe
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 369
Potrebno vam je
- 1000 g ugor
- 3 kom kapula
- 3 dl vino, crveno stolno (12 vol % alkoh.)
- pšenično brašno, bijelo
- krušne mrvice
- 2 kom jaje kokošje
- 1 kom limun
- 1 kom peršin, list
- 1 vezica začinsko bilje
Priprema
- Na dno zdjele stavite narezane ploške luka i začinsko zelenje. Na to stavite ugora narezanog na ploške, prelijte crnim vinom i kuhajte.
- Kad je kuhano izvadite komade ribe, dobro ih obrišite, panirajte i pecite na gradelama (možete ih pržiti i na masnoći).
Najjednostavniji i najukusniji način pripreme morske ribe