Ove su pločice još jedan zdravi doručak koji možete pripremiti tijekom vikenda i u njemu uživati tijekom radnog tjedna.
Priprema ovih pločica oduzet će vam desetak minuta, a značajno će vam olakšati umorna jutra i odlazak na posao. Čuvajte ih u hladnjaku do četiri dana ili ih premjestite u zamrzivač, gdje mogu stajati čak dva mjeseca.
Poslužite će i kao dobar gablec i slastica zbog koje nećete imati grižnju savjesti. Preporučujemo!
Sastojci:
- 150 g lješnjaka
- 50 g chia sjemenki
- 50 g sjemenki lana
- 80 g bučinih sjemenki
- 2 male jabuke
- 200 g grožđica
Priprema.
- Lješnjake i sjemenke ubacite u multipraktik pa sameljite u grubu smjesu.
- Dodajte naribane jabuke i grožđice i blendajte sve dok smjesa ne postane ljepljiva.
- Rasporedite smjesu po četvrtastoj posudi obloženoj papirom za pečenje.
- Dobro utisnite pa stavite u hladnjak na barem dva sata.
Uživajte!