Špajza Gastro zvijezda 20. studenoga 2020.

Andreine nam slastice redovito zaslade dan

foto: Tomislav Miletić/Pixsell
gastro postao gastro.24sata.hr
Cukar se trudi zasladiti dan brojnim pratiteljima na blogu i društvenim mrežama. Prepoznao je to i žiri Gastro zvijezde!

Blog Cukar jedan je od najdugovječnijih na domaćoj gastro sceni. Autorica Andrea Cukrov počela je blogati davne 2008. godine, kada je i svjetska blogerska scena bila tek u začecima, baš kao i društvene mreže.

"Davno sam počela blogati pa je sada teško reći što me potaknulo na to. 2008. godine, kada sam počinjala, blogerska scena kod nas je bila skromna, al ja sam oduvijek voljela čitati o hrani. Tada sam otkrila i mnoge lijepe strane gastro blogove pa sam pomislila kako bi i ja mogla raditi nešto slično. Jednog dana nisam imala pametnijeg posla i registrirala sam se na jednoj besplatnoj blogerskoj platformi. Mogu reći da je bloganje postao moj glavni kreativni outlet koji mi je bio nužan u svakodnevnom, ne toliko kreativnom, životu."

Osim što joj dobro ide kreiranje recepata, odlično se snalazi i s fotoaparatom, ali i riječima. Uz to, nerijetko na pratećim društvenim mrežama objavljuje i savjete o tome gdje se može pojesti nešto zanimljivo, kvalitetno i pristupačno.

Nije iznenađenje što je finalistica u kategoriji Slastice, iako je podjednako uspješna i u pripremi slanih jela. "Moj blog je zamišljen kao mjesto za sve vrste hrane, a slastica je malo više jer zbilja jako volim slatko, posebno čokoladu. Nemam nikakve profesionalne ambicije u slastičarstvu niti imam znanja za tako nešto, ali kad su u pitanju jednostavni kolači koje svatko može napraviti kod kuće tu se u potpunosti pronalazim. Zbog toga je većina slatkih recepata na mom blogu upravo takva - jednostavna."

 | Author: Borna Filić/PIXSELL foto: Borna Filić/PIXSELL

Ako pratiš blog Cukar, ili pak Facebook i Instagram profil, glasuj za nju i omogući joj da postane sljedeća Gastro zvijezda!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.