Špajza Gastro zvijezda 20. studenoga 2020.

Autor bloga "Opet gladni" tradicionalnu kuhinju ima u malom prstu!

foto: Tomislav Miletić/Pixsell
gastro postao gastro.24sata.hr
Hrvoje Stojanov, autor bloga Opet gladni, finalist je ovogodišnje Gastro zvijezde u kategoriji Tradicionalna kuhinja.

Iza bloga Opet gladni krije se Hrvoje Stojanov – po struci magistar novinarstva, veliki kreativac i istinski zaljubljenik u gastronomiju i kuhanje. Svaki recept s bloga Opet gladni protkan je tradicijom i ljubavlju prema kuhanju, a što li je bolje od hrane koja je pripremljena s užitkom i srcem?

Hrvojeva gastro avntura traje već nešto više od dvije godine i dio je njegove svakodnevice. "Svoj blog otvorio sam kako bih sa ostalim zaljubljenicima u kulinarstvo dijelio zanimljive trenutke  iz moje kuhinje, a i kako bih se povezao sa onima koji dijele istu ljubav prema kuhanju kao i ja", pojašnjava. 

Svoju ljubav prema hrani i kuhanju, Hrvoje je pretočio u fotografije i slasne recepte na blogu Opet gladni. No, svakako posjeti i Instagram profil i inspiriraj se mirisnim i domaćim jelima iz Hrvojeve kuhinje!

"Kod mene su na jelovniku najčešće tradicionalna jela jer smatram da tradiciju treba njegovati, pripremom tih jela oživljavam uspomene, posebice na svoju baku od koje sam i naslijedio većinu recepata koje pripremam. Svakom jelu dajem neki svoj "touch" koji ga na kraju učini posebnim," navodi Hrvoje.

 | Author: Tomislav Miletić/Pixsell foto: Tomislav Miletić/Pixsell

Na blogu Opet gladni, svakodnevno možeš pronaći inspiraciju za tradicionalna slana jela i deserte koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim! Hrvoje sprema gotovo sve i priznaje da nije izbirljiv, "Kada je hrana u pitanju, nisam previše izbirljiv, ali ono što se skoro pa nikada ne nađe na mom jelovniku su iznutrice. Na pusti otok ne bih mogao bez onoga što najčešće konzumiram, a to je meso, bilo što od povrća i čokolada."

Partner projekta i sponzor tradicionalne kategorije je Korlat koji je osigurao i vrijedne nagrade.

Nakon pomnog pregledavanja recepata i fotografija na blogu i Instagramu, posjeti gastro-zvijezda.hr i glasaj za blog Opet gladni autora Hrvoja Stojanova!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.