Špajza 24. studenoga 2021.

Baileys loaf iz Korice želimo što prije probati!

foto: https://www.instagram.com/korica.hr/
gastro postao gastro.24sata.hr
U susret blagdanima Korica je pripremila novu neodoljivu poslasticu!

Korica je zagrebačka mini tvornica vrhunskih pekarskih proizvoda i slastica francuskog i američkog tipa, cafe i bistro. Poznati su po tome da njihovi proizvodi nastaju od isključivo najboljih, lokalnih sastojaka, a sav proces pripreme odvija se na mjestu prodaje što znači da proizvodi od nastanka do ruku kupaca ne pređu više od tri metra. Ne koriste aditive i gotove pekarske smjese, a svi se proizvodi rade ručno. 

Ovih dana svoju ponudu su obogatili novim proizvodom – Baileys štrucom. Riječ je o slastici koja spaja čokoladu, kakao, kavu i Baileys liker. Sami liker u svom sastavu uključuje irski viski i svježe vrhnje koje je zaslužno za njegovu svilenkastu teksturu. Uz to, tu su i vanilija, šećer i kakao. "Šlag na torti" je bijeli prekrivač od mascarponea i kakaa, a slastica je idealna najava nadolazećih blagdana! Baileys loaf možeš pronaći na adresama: Preradovićeva 39, Martićeva 19 i Deželićeva 39.

Korica je pokrenula i hvalevrijednu akciju u suradnji sa zakladom Solidarna. U periodu od 23. 11. do 24. 12. od svakog baguettea koji kupiš Korica će donirati 1 kunu zakladi Solidarna koja se zalaže za ljudska prava i stvara nove mogućnosti svim građanima da djeluju solidarno u zajedničkom nastojanju da zaštite ljudska prava i zadovolje temeljne ljudske potrebe, smanje nejednakosti i prošire slobode u svim društvenim sferama. 

 

Možda vas zanima... Otkrili smo zašto u kvartovsku pekarnicu Korica svi ulaze s osmijehom Najave
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.