Špajza Gastro zvijezda 06. listopada 2018.

Blogeri i Instagrameri koje se isplati pratiti

foto: thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Pripremamo se za drugo, još veće i uzbudljivije, izdanje natjecanja Gastro zvijezda. Budući  da ćemo vas „zatrpati“ divnim pričama o zaljubljenicima u hranu iz regije, sada smo odlučili pripremiti i jedan kratak popis stranih blogera i Instagramera koje se isplati pratiti.

Svi blogeri na našem popisu su uspješni, ali nisu prepoznati poput Alpha Foodie ili Pinch of Yum, pa smo osjetili kako vas treba podsjetiti. Bila bi prava šteta da propustite neki od ovih zanimljivih blogova i Instagram profila!

Prva je na popisu blogerica Jessica Leigh Clark-Bojin, koja od prhkog tijesta stvara mala umjetnička djela. Objavljuje na stranici Pies are Awesome i istoimenom Instagram profilu, a redovito dijeli i uputstva i savjete. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Be Our Guest with a slice of Belle Apple Pie! (Swipe to the end to see the cut photo). ⠀ Stockholm Syndrome aside, Belle deserves props for being one of the few academically-inclined princesses 🌹📚💛, so for my “Disney Princess Fan Art Pie” version of her, I thought it was fitting to incorporate a bit of classic literature... Painstakingly hand painted text from one of my fave books! Can you tell what it is? And who do you want to see in pie form next? Lemme know in the comments below, and share or tag a friend if you dig! Only two more princesses to come in this series... 😊💕🥧 and then things will start to get a bit spooky on Pies Are Awesome 😳🎃👻 ....... #piepics #edibleart #foodfun #piegoals #thesugarfiles #hautecusines #bakedgoods #baker #psimadethis #desserttime #art #artfood #fooddesign #playwithyourfood #dessert #eatmorepie #magical #beautiful #beautifulfood #foodart #belle #disney #disneyprincesses #beautyandthebeast #cherrypie #yummy #princesscake #cookies #cake #thanksgiving

A post shared by Pies Are Awesome (@thepieous) on

 

Obavezno zapratite i blogericu Katie Wood, čije slastice neodoljivo podsjećaju na djetinjstvo. Ako vas privlače hrskavi keksići, sočni biskviti i peciva, sladoledi i pite, njen blog Wood & Spoon će vas oduševiti. Zaista je svestrana, ali njeni deserti imaju nekoliko poveznica – jednostavni su, vedri i očito je da ih priprema s užitkom. 

 

 

Instagram je za promociju svog hobija iskoristila i slastičarka Ayse Yaman. Ona stoji iza predivnih macaronsa s cvijećem, fotografije kojih su vam vjerojatno već iskočile na društvenim mrežama. Bacite oko na profil (nepraktičnog i nepamtljivog) naziva ayseyamanbutikpasta i otkrijte kako i sami možete napraviti minijaturno jestivo cvijeće.

 

 

Zadnja je na popisu blogerica Eiko Mori, koja se bavi uglavnom stiliziranjem hrane. Njene su fotografije postale viralne kada je započela s ukrašavanjem tosta. Najbolje je da sami pregledate profil estyle1010 i pokupite nekoliko ideja za pripremu sutrašnjeg doručka.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*お知らせです* この度 @macaronimate さまで macaroni【トースト】認定アンバサダーに 選出して頂きました。 それに伴い、なんと!私の#焼きチーズトーストアート オレンジ柄のレシピ動画を作ってくださいました。パフー。 マカロニ様では明日作りたくなる簡単美味しいお料理レシピ動画を毎日お届けしています!ぜひ見に行ってくださいませ。 詳しくは @macaroni_news へLet's go😋 #マカロニメイト #macaroniレシピ #柄トースト#オレンジ#萌え断#チーズアート#チーズ#トーストアート#パンアート#おうちカフェ#朝ごパン#食パン#おうちごはん#フードコーディネーター#レシピ動画 #food#instafood#japan#japanesefood#instapic#instapost#instaphoto#breakfast#bread#toastart#cheese#orange

A post shared by 森映子/Eiko Mori (@estyle1010) on  

 

Trebamo tvoju pomoć! Tražimo i nagrađujemo najbolje regionalne food blogove u natječaju Gastro zvijezda. Dođite na website Gastrozvijezda.hr i reci nam koji su tvoji omiljeni food blogovi. Voli te tvoj Gastro.hr tim! :)
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.