Špajza 04. rujna 2018.

Blogerica iz Novog Sada finalistica je velikog gastro natječaja

foto: Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
Američki portal Saveur, jedan od najvećih gastronomskih portala na svijetu, svake godine organizira izbor blogera i influencera s različitih područja gastronomije. Ove se godine na listi blogova s najboljim fotografijama hrane našla i blogerica Sonja Silly World iz susjedne nam Srbije.

Pratiti domaću i inozemnu gastronomsku scenu, a ne čuti za Sonju sa Silly World bloga, u svijetu food blogera ogroman je propust. Fotografije hrane ove dugogodišnje gastro blogerice iskaču iz mora #foodporna na Instagramu i tjeraju vas da listate njezin profil sve dok ne dođete do samih početaka. I tako sve iznova, barem jednom tjedno.

 

 | Author: Screenshoot foto: Screenshoot

 

Ova kreativka na svom je Instagram profilu do sada skupila gotovo devet tisuća pratitelja, a upravo će joj oni, i svi drugi ljubitelji lijepe hrane, pomoći da se domogne nagrade priznatog gastro portala Saveur u kategoriji food fotografije.

Sonja voli zemljane boje i sezonsko povrće, ne voli previše komplicirati, a njezine fotografije, svaka za sebe, pričaju posebne priče. I sami obožavamo kada nam na Instagramu iskoči neko njezino slasno djelo, od kojeg instantno ogladnimo ili pak nas ostavi s upitnicima iznad glave i snažnom željom da se i sami pokrenemo, zgrabimo fotoaparat u ruke, skuhamo kakav fini tanjur domaće, sezonske hrane i bacimo se na dizajniranje.

 

 | Author: Screenshoot foto: Screenshoot

 

Očito je da su to prepoznali i u Saveuru, pa Sonju nominirali u jednoj od najvažnijih kategorija. Od šest finalista, uvjereni smo kako je upravo Sonja najkvalitetnija u svojoj kategoriji, a u to se možete uvjeriti tek jednim klikom na njezine društvene mreže ili blog. Trud, rad, mašta i usklađenost boja te stila koji njeguje, u Sonjinim se fotografijama itekako može prepoznati.

Osim šestero finalista u ovoj, Sonjinoj kategoriji, Saveur je između 20 tisuća prijavljenih, odabrao i ostalih 60 finalista u različitim kategorijama, pa tako glasati možete za najbolji blog na temu putovanja, gastro blog s najboljim Instagram profilom, najbolji blog na temu pića, deserata, kulture hrane i druge. Popis svih blogova finalista možete pronaći ovdje.

Sonji želimo sreću i puno klikova. Neka najbolji zbilja pobjedi.
Mi smo joj svoj glas već dali, a što vi čekate?

 | Author: Screenshoot foto: Screenshoot

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.