Špajza 04. rujna 2018.

Blogerica iz Novog Sada finalistica je velikog gastro natječaja

Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
Američki portal Saveur, jedan od najvećih gastronomskih portala na svijetu, svake godine organizira izbor blogera i influencera s različitih područja gastronomije. Ove se godine na listi blogova s najboljim fotografijama hrane našla i blogerica Sonja Silly World iz susjedne nam Srbije.

Pratiti domaću i inozemnu gastronomsku scenu, a ne čuti za Sonju sa Silly World bloga, u svijetu food blogera ogroman je propust. Fotografije hrane ove dugogodišnje gastro blogerice iskaču iz mora #foodporna na Instagramu i tjeraju vas da listate njezin profil sve dok ne dođete do samih početaka. I tako sve iznova, barem jednom tjedno.

 

 | Author: Screenshoot Screenshoot

 

Ova kreativka na svom je Instagram profilu do sada skupila gotovo devet tisuća pratitelja, a upravo će joj oni, i svi drugi ljubitelji lijepe hrane, pomoći da se domogne nagrade priznatog gastro portala Saveur u kategoriji food fotografije.

Sonja voli zemljane boje i sezonsko povrće, ne voli previše komplicirati, a njezine fotografije, svaka za sebe, pričaju posebne priče. I sami obožavamo kada nam na Instagramu iskoči neko njezino slasno djelo, od kojeg instantno ogladnimo ili pak nas ostavi s upitnicima iznad glave i snažnom željom da se i sami pokrenemo, zgrabimo fotoaparat u ruke, skuhamo kakav fini tanjur domaće, sezonske hrane i bacimo se na dizajniranje.

 

 | Author: Screenshoot Screenshoot

 

Očito je da su to prepoznali i u Saveuru, pa Sonju nominirali u jednoj od najvažnijih kategorija. Od šest finalista, uvjereni smo kako je upravo Sonja najkvalitetnija u svojoj kategoriji, a u to se možete uvjeriti tek jednim klikom na njezine društvene mreže ili blog. Trud, rad, mašta i usklađenost boja te stila koji njeguje, u Sonjinim se fotografijama itekako može prepoznati.

Osim šestero finalista u ovoj, Sonjinoj kategoriji, Saveur je između 20 tisuća prijavljenih, odabrao i ostalih 60 finalista u različitim kategorijama, pa tako glasati možete za najbolji blog na temu putovanja, gastro blog s najboljim Instagram profilom, najbolji blog na temu pića, deserata, kulture hrane i druge. Popis svih blogova finalista možete pronaći ovdje.

Sonji želimo sreću i puno klikova. Neka najbolji zbilja pobjedi.
Mi smo joj svoj glas već dali, a što vi čekate?

 | Author: Screenshoot Screenshoot

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.