Špajza Kuhaj, kušaj, guštaj: jednostavno je, odlično je, od Gavrilovića je! 24. srpnja 2017.

Brza salata od matovilca, kuhanih jaja i šunke

foto: Gavrilović
gastro postao gastro.24sata.hr
Priprema ove salate traje pet minuta i odlična je za vruća ljetna popodneva kad se želite očajnički odmaknuti od štednjaka. Samo narežite, izmiješajte i uživajte!

Sastojci:

  • Matovilac
  • Jaja
  • Gavrilović Petrinjska šunka 
  • Pržene lješnjake 
  • Jogurt 
  • ocat
  • Limunov sok 
  • Papar, čili, vlasac

Postupak:

Narežite skuhana jaja i pomiješajte s matovilcem, poprženim lješnjacima i malim komadićima petrinjske šunke. Pomiješajte s malo jabučnog octa i limunovog soka i prelijte umakom od limuna u koji ste prethodno dodali mljeveni papar, nasjeckani vlasac i čili papričicu (bez sjemenki).

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.