Špajza 10. listopada 2017.

Čaj koji spaja obitelj i sve krajeve svijeta

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Obitelj Nemčević iz Pitomače pravi najfiniji i najkvalitetniji čaj koji možete okusiti. Svojim inovativnim potezima u proizvodnji oni u vlasništvu drže vodeću tvrtku za preradu i obradu ljekovitog bilja u regiji i šire.

Na prvo mjesto Nemčevići stavljaju kvalitetu čaja te veliku važnost pridaju isključivo organskom uzgoju što njihov čaj čini savršeno zdravim napitkom uz koji se svi trebaju grijati u ovim hladnim danima. Zato, uzmite dekicu, skuhajte čaj i zagrijte se s voljenom osobom uz čajeve obitelji Nemčević!

 | Author: Promo foto: Promo

Spider Grupa koju su osnovali, okuplja nekoliko velikih tvrtki kao što su Jan-spider d.o.o., Biofarma d.o.o., Đolta d.o.o. i Herbarium d. o. o.. Kako ovu veliku grupu čine brojne tvrtke tako se njegova mreža poput paukove proširila i na samu obitelj Nemčević. Tko kaže da ljubav i posao ne idu zajedno? Upravo zbog međusobne ljubavi koju su dijelili prema poslu, obitelj Nemčević odlično međusobno surađuje i izvan obiteljskog kruga. Svoj uspjeh duguje odličnim obiteljskim odnosima i upornom željom za usavršavanjem. Držeći se zajedno, uspjeli su biti ravni sa svjetski poznatim brendovima u proizvodnji čajeva, te i oni svoju mrežu šire daleko izvan Hrvatskih granica. Može se potvrditi kako nema meridijana ili paralela na kojoj Spider Grupa nije prisutna kada se radi o industriji čaja.

 | Author: Promo foto: Promo

Sad kada znate koliko marljivo i s puno pažnje ova obitelj radi, možemo se posvetiti užitcima koje nam donosi njihova topla šalica čaja. Za prave čajne connoisseure, obitelj Nemčević nudi vrhunske okuse Mediterana koje možete probati iz njihovog uzgoja bilja u obliku Gardenolo čajeva. Sam Gardenolo je njihov proizvod u koji puno ulažu pa se stoga ističe istinskim mediteranskim okusnim fuzijama poput smokve i badema, metvice s lavandom i valerijanom, hibiskusom i narom, ali nisu zanemarili ni klasičnije okusne spojeve kao što je kamilica i matičnjak s aromom jasmina, zeleni čaj s limunom i majčinom dušicom, te rooibos i bazga s okusom meda. Neobični spojevi okusa Mediterana odlični su za hladne zimske dane koji nas čekaju, a vaše već izvježbano nepce bit će vam zahvalno što ste mu priuštili okuse kojima se obitelj Nemčević ponosi i s ljubavlju obrađuje. Pored čajeva, tu su i organska hladno prešana ulja – konopljino, bučino i laneno, a koja će posebno začiniti vaša jela i dati im malo mediteranskih nota.

 | Author: Promo foto: Promo

Spider grupa za vas ima još jednog kandidata kojeg biste trebali kušati, a to je Naturavita. Ona vlada nešto standardnijim okusima kao što je kamilica, šumsko voće, kadulja, metvica, zeleni i crni čaj te brojni drugi. Naturavita okuse možete naći podijeljene pod konzumne i funkcionalne čajeve. Funkcionalni čajevi sadržavaju ljekovite biljke koje se bore protiv raznih upala i bolesti, a to rade odlično zato što su organski proizvod. Poznato je kako biljke koje se nalaze unutar vrećice čaja povoljno utječu na naše zdravlje, a posebice kad se bilje pažljivo obrađuje prema posebnim eko standardima. Bilje u koje obitelj Nemčević ulaže puno truda nije obrađivano na bilo kakav štetan ili neprirodan način i to je glavna odlika ovih čajeva.

 | Author: Promo foto: Promo

Obitelj, ljubav, rad i kvaliteta samo su neke od vrlina što Spider Grupu čini posebnom i drugačijom. Njihovi čajevi koji su na svjetskoj razini, polako se penju prema samom vrhu, a već su daleko popularni među ljubiteljima ovog toplog pića.

S prvim gutljajem ovog čaja osjetit ćete toplinu obiteljskog doma koji vas okružuje i u šalici i izvan nje, a tko od nas to ne bi volio iskusiti?
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.