Špajza 23. svibnja 2024.

DAR biljni proizvodi vaši su saveznici za svakodnevno blagostanje

gastro postao gastro.24sata.hr

U današnjem dinamičnom svijetu svakodnevnih izazova i promjena zdraviji način života postao je ključna investicija za bolju budućnost. Informacije o zdravoj prehrani, redovitoj tjelovježbi i brizi za mentalno blagostanje okružuju nas na svakom koraku, potičući nas da budemo svjesni svojih životnih navika. No to nije samo trend nego postaje načinom života kojem težimo kako bismo istinski uživali u svim njegovim aspektima. U potrazi za zdravim alternativama koje istodobno oduševljavaju nepce sve je veći naglasak na prirodnim proizvodima visoke nutritivne vrijednosti. Uz to, tražimo i ukusne proizvode koji će nam trenutke za stolom učiniti još posebnijima. Taj pristup ne podrazumijeva samo promjenu prehrambenih navika s ciljem brige za zdravlje nego postaje i načinom izražavanja ljubavi prema sebi i bližnjima.

Vrijeme svjesnih potrošača je stiglo!

Više nego ikad dosad potrošači su svjesni važnosti svojih prehrambenih izbora, bilo da su vegetarijanci, vegani ili fleksitarijanci, njihova potraga za proizvodima na biljnoj bazi stvara nove tržišne trendove u skladu sa zahtjevima svjesne kupnje. I na globalnoj razini primjetan je porast broja novih biljnih proizvoda, poput napitaka na bazi žitarica ili orašastih plodova, raznih sjemenki i mahunarki. Taj trend odražava se u širokoj paleti proizvoda koja postaje sve dostupnija i prisutnija kao odgovor na potrebe suvremenog potrošača u smislu zdravije i održivije prehrambene alternative. Kao nadaleko poznat lider u inovacijama prehrambene industrije, Vindija je usmjerena upravo na te segmente razvoja koji uključuju održivost u svim aspektima života, svjesnost o važnosti očuvanja okoliša i okretanje zdravijim proizvodima na biljnoj bazi. A pritom nije zaboravila ni na jedan od najdražih rituala svojih potrošača – ispijanje kave.

Kremasta alternativa za ljubitelje kave: DAR biljni napitak Barista

Kava je jedan od omiljenijih napitaka diljem svijeta. Poznata po bogatom okusu i aromatičnom mirisu, neizostavan je dio jutarnjih rituala milijuna ljudi. Osim što pruža energiju zahvaljujući kofeinu, najpoznatiji je napitak koji okuplja i povezuje ljude. Uz Vindijin DAR biljni napitak Barista ljubitelji kave mogu uživati u savršenoj bogatoj i kremastoj pjeni bez dodanog šećera. S prirodno prisutnim šećerima taj visokokvalitetan napitak s 15 % zobi zdrava je alternativa tradicionalnom mlijeku, idealna za vegane i sve koji žele spojiti ljubav prema kavi s brigom o zdravlju i održivom načinu života. Neovisno o tome kakvu kavu preferirate, DAR biljni napitak Barista svaku šalicu čini posebnom jer pruža još posebnije trenutke užitka i opuštanja.

 | Author:

Putovanje prema zdravijem životu nikad nije bilo ukusnije

Iako mnogi vole započeti dan sa šalicom kave, nikako ne treba zanemariti važnost doručka koji je ključni trenutak kada tijelo dobiva potrebne nutrijente i energiju za uspješno suočavanje s izazovima novog dana. DAR biljni napitci obogaćeni visokokvalitetnim sastojcima poput zobi i badema najbolji su dio jutarnje rutine jer pružaju osvježenje i obilje hranjivih tvari koje tijelo voli, a njihova prirodna slatkoća i bogatstvo okusa ugodno iznenađuju nepce. Bilo da ste ljubitelj zobi ili čokolade ili preferirate nježne arome badema, Vindija vam donosi proizvode koji će vam upotpuniti svako jutro i osigurati potrebnu energiju za uspješan dan. DAR biljni napitak od zobi ne sadržava dodani šećer, nego slatkoću dobiva prirodno od zobi koja čini 13,6 % njegova sadržaja. Taj napitak sadržava bogate nutrijente i pruža osjećaj sitosti, a može se konzumirati samostalno ili u kombinaciji s drugim namirnicama. DAR biljni napitak od zobi s okusom čokolade obogaćen je čokoladom i kakaom za bogatiji okus. U ponudi su i biljni napitak od blago prženih badema i neprženih badema, također bez dodanog šećera, a obogaćeni su inulinom za punoću okusa. Svi napitci pružaju uravnotežene okuse i hranjive sastojke, idealne za zdraviji životni stil s puno okusa i užitka.

 | Author:

Probajte nešto jedinstveno i neodoljivo

DAR V·GURT fermentirani je napitak kreiran 100 % na biljnoj bazi koji pruža užitak sličan jogurtu, ali bez mliječnih sastojaka. Ti napitci proizvedeni su od najkvalitetnijih sastojaka i sigurno će vas oduševiti svojim jedinstvenim okusima. Proizvedeni od zobi s komadićima voća, izvrsni su za vegane i sve ljubitelje biljnih proizvoda, a dolaze u dva neodoljiva okusa: DAR V·GURT mango pravi je izbor za uživanje u egzotičnom tropskom okusu manga, a DAR V·GURT borovnica-crni ribiz u kombinaciji kiselo-slatkog okusa jogurta i supervoća. Osim fantastičnog okusa, DAR V·GURT napitci osim veganske jogurtne kulture (S. thermophilus i Lactobacillus bulgaricus) u svojem sastavu imaju VIŠE OD MILIJUN DOBRIH BAKTERIJA L. CASEI 431™, Lactobacillus paracasei (10™ cfu/ml) za održavanje zdrave ravnoteže crijevne mikroflore. Zbog izbalansiranih okusa idealan su međuobrok u svako doba dana, savršeni za smoothije ili miješanje s omiljenim žitaricama ili dodacima po želji, a mogu poslužiti i kao inovativan sastojak za pripremu osvježavajućih deserta. Ako vam nedostaje vremena ili inspiracije za pripremu vlastitog deserta, DAR biljni deserti savršen su izbor za uživanje u kremastim poslasticama bez mliječnih sastojaka na bazi badema u neodoljivim kombinacijama okusa čokolada-lješnjak i vanilija koji će zadovoljiti sve sladokusce koji traže 100 % biljne poslastice.

 | Author:

Nagrađena izvrsnost, kvaliteta i predanost brizi o okolišu

Vindija ističe svoju predanost brizi o okolišu uporabom kartonskog ugljično-neutralnog pakiranja za DAR biljne napitke čime smanjuje ugljikov otisak u prirodi. Elegantno dizajnirano pakiranje od litre ne samo da je praktično za uporabu nego ima i neodvojiv čep za jednostavno otvaranje. Osim toga, Vindijin Dar asortiman 100 % biljnih proizvoda priznat je i od DLG-a, vodeće europske organizacije za ocjenjivanje kvalitete prehrambenih proizvoda. Na nedavno održanom DLG plant based natjecanju Dar proizvodi osvojili su čak šest zlatnih i tri srebrne medalje, čime je ponovno potvrđena njihova izvrsnost i kvaliteta.

Iskoristi dar prirode!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.