Špajza Gastro zvijezda 27. studenoga 2017.

Blog Domaćica je bijeg u lijepo i bezbrižno

foto: Sanja Mijac
gastro postao gastro.24sata.hr
Sanja Mijac finalistica je natječaja Gastro zvijezda u kategoriji tradicionalne hrane. Pročitajte u kratkom intervjuu što omiljena online Domaćica kaže o bloganju i hrvatskoj gastro sceni.

>>> Glasaj za svojeg favorita

Zbog čega ste svoje kulinarske tajne odlučili podijeliti s gastro znatiželjnicima putem bloga?

Krenulo je kao online dnevnik, kao i većini nas, no s vremenom sam shvatila da je jako malo detaljno napisanih recepata na internetu. Pritom mislim kada negdje piše zamijesite tijesto, a nigdje se ne navodi s čim i koliko vode, mlijeka ili nečega pa sam ja to odlučila promijeniti tako da su i recepti od oka kod mene dobili točne mjere.

 

Što vas je nagnalo da se opredijelite baš za tradicionalnu, bebe i djeca te video kategoriju?

Moj blog je pun recepata naših starih baka, onih zapisanih u stare, sad već žute bilježnice, tu je medena pita, knedle, dizani kolači, keksi na mašinu i još mnogo toga. Bebe i djeca su na mom blogu novost, a to se je desilo kada je Noa napunio pola godine. Moj blog sam ja, a moja beba, moj Noa je dio mene pa je to nekako bio logičan slijed. Što se tiče video recepata trudimo se i svakim novim videom učimo nešto novo, upoznajemo kameru i igramo se kadrovima, kad kažem mi, to je zato što je i Vladimir uključen u ovaj proces - timski rad mene i muža :)

Što mislite o hrvatskoj, ali i regionalnoj blogerskoj sceni?

Volim što raste, volim što se shvaća ozbiljno, volim što su to sve kreativni ljudi i što su prava inspiracija.

 

Po čemu se ističete od ostalih blogera koji su fokusirani na kategorije u koje ste nominirani?

Ne ističem se, volim kolege s kojima dijelim kategorije, a i u ostalim kategorijama imam svoje favorite kojima sam dala glas.

Zbog čega bi baš vi trebali postati nova Gastro zvijezda?

Jedna takva titula sigurno bi bila vjetar u leđa da nešto radiš dobro, da se sav trud i ulaganje i volja da radiš ono što voliš isplati jer netko to prepoznaje. Domaćica je moje doma u online svijetu, moj bijeg u lijepo, bezbrižno i lagano s puno okusa.

 

A sada, posjetite stranicu Gastro zvijezda, glasujte za svoje favorite i pomozite im da dođu do vrijednih nagrada i titule najboljeg blogera u regiji. Njihova gastro sudbina u vašim je rukama!
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.