Špajza Gastro zvijezda 17. rujna 2018.

Pogledajte kako izgleda Karlin slatki život

foto: Privatni album
gastro postao gastro.24sata.hr
Splićanka Karla Kovačić bila je finalistica natječaja Gastro zvijezda 2017. u kategoriji slastica. Pročitajte što talentirana Karla kaže o desertima, bloganju i hrvatskoj gastro sceni.

Zbog čega ste svoje kulinarske tajne odlučili podijeliti s gastro znatiželjnicima putem bloga?

Sve je započelo na Coolinarici još 2014. godine kada sam započela smišljati i objavljivati vlastite recepte. Malo je reći da prije toga nisam gotovo ni ulazila u kuhinju te nisam mogla ni pomisliti da ću jednog dana imati vlastiti blog. Blog je bio logičan slijed onoga što sam započela na Coolinarici. Primijetivši da se ljudima sviđa ono što radim i pišem, odlučila sam pokrenuti blog koji će biti odraz mene i moje kreativnosti te način da ono što radim podijelim i s drugima.

Što vas je nagnalo da se opredijelite baš za slastice?

U početku sam radila gotovo sve, ali je na kraju ipak prevladala moja velika ljubav prema slatkom. Shvatila sam da me upravo slastice zanimaju i da im se želim više posvetiti.

Što mislite o hrvatskoj, ali i regionalnoj blogerskoj sceni?

Rekla bih da naša, a i regionalna blogerska scena ne zaostaje za stranom scenom. Upravo suprotno, naši blogeri odlično prate današnje trendove. Mislim da jedni druge ne vidimo kao konkurenciju već se međusobno uvažavamo i podržavamo te na taj način potičemo jedni druge.

Po čemu se ističete od ostalih blogera koji su fokusirani na slastice?

Ono po čemu se zasigurno najviše ističem su moje godine. Što se tiče mog rada i rada drugih blogera, razlikujemo se po tome što ''iste'' slastice pripremamo na vlastiti način, uz drugačiji način fotografiranja i prezentacije zbog čega smo svi, na neki način, i posebni i prepoznatljivi.

Zbog čega bi baš vi trebali postati nova Gastro zvijezda?

Titula Gastro Zvijezde donijela bi mi dodatnu potvrdu da se ono što radim sviđa i drugima. Uvijek je lijepo dobiti službenu pohvalu za svoj rad. Uz to, otvorila bi mi brojne nove mogućnosti, ali bi me i na jedan način izazvala i potakla da postanem još bolja u onom što radim. Pokazala bi i drugima da nas godine ne bi trebale ograničavati da postignemo ono što želimo.

Trebamo tvoju pomoć! Tražimo i nagrađujemo najbolje regionalne food blogove u natječaju Gastro zvijezda. Dođite na website Gastrozvijezda.hr i reci nam koji su tvoji omiljeni food blogovi. Voli te tvoj Gastro.hr tim! :)

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.