Špajza 07. lipnja 2018.

Food styling radionica u novouređenom Torterie Macaronu

gastro postao gastro.24sata.hr
Posjetili smo novouređeni Torterie Macaron u zagrebačkom Point Shopping Centru...

Iako je Torterie smješten na drugom katu trgovačkog centra, ubrzo smo zaboravili činjenicu da se nalazimo u velikoj zgradi na zagrebačkim Vrbanima. Prostor za kafiće, restorane i slastičarnice potpuno je odijeljen od trgovina, zbog čega se možete lako opustiti na velikoj, djelomično natkrivenoj terasi. Upravo je zbog toga posjet Torterie bio još bolji, a sladoled od manga i pistacije, kojima se redovito počastimo, još ukusniji. Ovaj je prostor ujedno i predložak za novi vizualni rebranding svih slastičarnica Torterie Macaron. 

 

 

Prostor je simbolično otvoren uz radionicu dekoriranja torti koju su odradile lifestyle blogerice Leda Bosnić i Matea Halilović te food bloger Darko Kontin. Mladi su kreativci ukomponirali cvijeće s ručno rađenim macaronsima i dali nam mnoštvo ideja za brzu, jednostavnu i efektnu dekoraciju, vrijednu fotografiranja za društvene mreže. 

 

 | Author: Promo foto: Promo

 | Author:

 

U bogatoj su ponudi i ugodnom, pomalo romantičnom, ambijentu uživale i poznate dame – influencerica Sonja Kovač te glumice Ana Begić i Helena Minić Matanić. „Uvijek sam u potrazi za novim interijerima i slasticama, tako da sam sretna što ovako nešto napokon imamo i u Zagrebu“, rekla je Sonja.

 

 | Author:

 

Ako ste se zaželjeli slastica Torterie Macaron, potražite na njihovoj web stranici koja vam je slastičarnica najbliža, a sve novosti pratite na Facebook i Instagram profilu


.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.