Špajza Gastro zvijezda 10. listopada 2018.

Gastro zvijezde očekuju bogate nagrade!

foto: Matija Habljak/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Budući da mi već pregledavamo više od 500 pristiglih prijava za „Gastro zvijezdu“, vrijeme je i da vam otkrijemo čime ćemo nagraditi pobjednike!

Najavili smo kako će Gastro zvijezda ove godine biti još veća i bolja, a u skladu s tim pripremamo i izvrsne nagrade. Najbolje ćemo proglasiti krajem studenog na tajnoj lokaciji u Zagrebu, a kući zasigurno neće praznih ruku. 

 

Možda vas zanima... Lana Mihić Klingor najavljuje novu sezonu Gastro zvijezde! Špajza

 

Ove godine biramo najbolje blogove u pet kategorija - Tradicionalna kuhinja, Zdrava i vegetarijanska hrana, Slastice, Fotografija i Video. Uz to, ponovno ćemo podijeliti nagradu Food blog godine, kojom je na prvom izdanju Gastro zvijezde nagrađena Domaćica Sanja Mijac. Sveukupnog pobjednika bira žiri, a naši su mu sponzori pripremili bogate darove. 

Food bloger godine dobit će poklon bon u vrijednosti od 20 000 kuna za kupnju Gorenje Ora-Ito kućanskih uređaja te godišnju zalihu Zvijezda proizvoda. Sasvim je sigurno kako će daljnji kulinarski eksperimenti biti puno lakši uz kvalitetne i atraktivne uređaje iz nove dizajnerske kolekcije Gorenja i bogat asortiman Zvijezde.

Pobjednike svake od pet kategorija Gorenje će također iznenaditi malim kućanskim uređajem, a Zvijezda poklon paketom. Očekuje ih i simpatična statua kao potvrda statusa Gastro zvijezde  te ekskluzivna digitalna oznaka, kao i prilika za partnerski ugovor s Gastro.hr-om! Finalisti će gastro avanturu također nastaviti uz pomoć paketa Zvijezda proizvoda.

 

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

 

Mi nastavljamo s pregledavanjem izvrsnih food blogova! Pratite naš portal i društvene mreže jer uskoro otkrivamo koji će blogeri nastaviti natjecanje za titulu Gastro zvijezde.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.