Špajza 26. travnja 2019.

Gin Tonic u humanitarne svrhe? Može još jedan!

foto: Instagram screenshot
gastro postao gastro.24sata.hr
Petar Knežević barmen je koji se uključio u sjajnu inicijativu humanitarnog karaktera, a pomoći mu možete i vi ako ovog vikenda svratite do Aperitivo bara na jedan od njegovih signature koktela.

Nađete li se ovih dana na zagrebačkom Europskom trgu, žedni dobre zabave i koktela, svakako svratite u Aperitivo bar. Tamo vas, naime, očekuju kokteli s humanitarnom svrhom. 

Barmen Petar Knežević uključio se u svjetsku inicijativu FeverTree tonica pod nazivom Raise a glass posvećenoj suzbijanju malarije, a cijela priča odvija se na vrlo jednostavan način.

 

 

Sve što trebate jest još danas i sutra, 27. travnja posjetiti Aperitivo bar, naručiti jedan od Petrovih koktela, a zatim na društvenim mrežama objaviti fotografiju uz hashtag #malariamustdie. FeverTree, proizvođač tonica, za svaku će fotografiju donirati 5 funti organizaciji Malaria No More UK.

FeverTree inicijativu Raise a glass pokrenuo je prošle godine upravo s ciljem kako bi se pomoglo oboljelima, tonic je bio logičan izbor upravo zato što se pokazalo da je zbog kinina u sastojcima dobar lijek, objasnio nam je Petar, a zanimljiva je činjenica da je tek jedna funta dovoljna da se spasi život djetetu oboljelom od malarije. 

Kampanja traje do kraja svibnja.

Više informacija možete potražiti na profilu barmena Petra Kneževića PK_gintonic_croatia.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.