Špajza 28. lipnja 2019.

Gordon Ramsay u novom vas projektu vodi na šest nevjerojatnih lokacija

foto: Keith Mayhew/IPA/PIXSELL

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Gordon Ramsay nakratko se odmaknuo od njemu svojstvenih televizijskih formata i snimio šestodijelnu seriju za National Geographic.

Serijal „Gordon Ramsay: Uncharted“ premijerno će biti prikazan krajem srpnja, a opisan je kao pokretna gozba. Sudeći prema kratkom najavnom videu, mogli bismo je smjestiti u dva žanra – putopis i avanturu.

Ramsay je obišao šest izuzetnih lokacija, Aljasku, Havaje, Laos, Maroko, Novi Zeland i Peru, i upoznao se s njihovom gastronomskom tradicijom. Gledatelje očekuje uvid u načine uzgoja i prezervacije hrane te pripremu, na što drastično utječe i geografski položaj svake od ovih lokacija.

 

 

Ovo je projekt zbog kojeg je Ramsay sigurno morao prilagoditi retoriku i ne očekujemo njegovo klasično reality izdanje ispunjeno psovkama i sarkazmom. Nešto blaža verzija celebrity chefa svoje će veliko putovanje započeti u Peruu, penjući se po klifovima u potrazi za crvićima.

 

Možda vas zanima... Gordon Ramsay i supruga Tana dobili su peto dijete Špajza Možda vas zanima... Gordon Ramsay u suzama zbog ljutih krilaca Špajza
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.