Špajza Gastro zvijezda 05. prosinca 2018.

Helena Jakoliš: "Budite svoji, borci i sanjari u isto vrijeme"

foto: Matija Habljak/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Pobjednica Gastro zvijezde u kategoriji Zdrava hrana otkrila nam je zašto je njezin blog poseban, što misli o ostalim finalisticama Gastro zvijezde, a tu je i jedan brzi i slatki recept...

Autorica knjige Zdravo i slasno bez glutena, ponosna vlasnica bloga Zdravo i slasno, a sada i pobjednica Gastro zvijezde u kategoriji Zdrava hrana, Helena Jakoliš, stala je pred kamere s našim urednikom Ribafishem i odgovorila na nekoliko zdravih i slasnih pitanja.

 

Možda vas zanima... Gastro zvijezda: Odabrali smo pet najboljih blogera regije! Špajza Možda vas zanima... Pogledajte kako nam je bilo na prošlogodišnjem proglašenju Gastro zvijezde Špajza

 

Helena nam je otkrila kako je cijeli projekt pokrenula zbog svoje borbe s celijakijom te joj je on otvorio brojna nova vrata. Oduševilo ju je društvo finalistica u zdravoj kategoriji, a Ribafish je od nje uspio izvući i recept za zdrave Ferrero kuglice. Kako je to izgledalo, pogledajte u video intervjuu.
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.