Špajza Kuhaj, kušaj, guštaj: jednostavno je, odlično je, od Gavrilovića je! 05. listopada 2017.

Hladna salata s hrenovkama i jajima

foto: Gavrilović
gastro postao gastro.24sata.hr
Jednostavna salata s hrenovkama, tvrdo kuhanim jajem, tjesteninom i sezonskim povrćem odličan je odabir za ručak na poslu ili laganu večeru. Začinite je po svojoj želji, dodajte svježe ili sušeno začinsko bilje i kvalitetno maslinovo ulje, protresite, pa navalite na svoju porciju ove raskošne salate...

Potrebno vam je:

  • Gavrilović hrenovke
  • Jaja
  • Rajčica
  • Krastavac
  • Tjestenina
  • Paprika
  • Limunov sok
  • Maslinovo ulje

Priprema:

  1. Skuhajte tjesteninu i ohladite ju. Ubacite je u posudu, dodajte sjeckano tvrdo skuhano jaje i hrenovke.
  2. Ubacite i sjeckano povrće.
  3. Dodajte limunov sok i maslinovo ulje.
  4. Začinite soli, paprom i svježim začinskim biljem.

Dobar tek!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.