Špajza 19. studenoga 2018.

„Hrvatska 365 Gourmet“ radionice u Dubrovniku i Varaždinu

Ivo Biočina
gastro postao gastro.24sata.hr
Edukacijske radionice na temu gastro i eno turističkog proizvoda „Hrvatska 365 Gourmet“ u sklopu istoimenog projekta u organizaciji Hrvatske turističke zajednice, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatskom obrtničkom komorom nastavljaju sa svojim aktivnostima.

Prva radionica održati se danas, u ponedjeljak 19. studenoga 2018. u Hotelu Kompas u Dubrovniku, a druga u utorak 20. studenoga 2018. u Hotelu Turist u Varaždinu. Radionice će pružiti vrhunski edukativan sadržaj i informacije o svjetskim trendovima u segmentu gastronomije i enologije, uključujući marketing, a namijenjene su prvenstveno chefovima.

PROGRAM RADIONICE U DUBROVNIKU

8.30 - 9.00 sati       Registracija uzvanika (ispred dvorane)

 *Prilikom registracije uzvanici će dobiti slušalice za prijevod

9.00 - 10.00 sati      Predavanje na temu Plodovi mora, alge i njihovo sljubljivanje - Gragnano’s calamarata - predavač: chef Giuseppe Mancino, 2 Michelin*, restoran Il picollo principe, Viareggio

10.05 - 10.50 sati     Predavanje na temu La Capinera kao bogatstvo sicilijanske kuhinje obnovljene inteligentnom i inovativnom kreativnošću - Ravioli od svježe tjestenine s plodovima mora i juhom od školjaka predavač: chef Pietro D'Agostino, 1 Michelin*, restoran La Capinera, Taormina

10.55 - 11.40 sati      Predavanje na temu Impresivan desert za prekrasne uspomene - Čokoladna juha s listićima od lješnjaka- predavač: chef Bruno Pastorelli, chef slastičar Assiette Champenoise, Reims

11.40 - 11.55 sati      Pauza za kavu

11.55 - 12.40 sati      Predavanje na temu Sommellerie: prijenos kroz osjetila za zadovoljstvo gosta - predavač: Maurizio Dante Filippi, Sala della Comitissa, vinski bar, Baschi

12.45 - 13.30 sati      Predavanje na temu Poslovni razvoj: Umjetnost stvaranja novog prihoda - predavač: Gabriel Vasquez, izvršni MBA i magistar marketinga i upravljanja prodajom BA Culinary Arts

13.30 - 14.00            Tasting s potpisom Michelinovih chefova

 

 | Author: David Ružić David Ružić


PROGRAM RADIONICE U VARAŽDINU

8.30 - 9.00 sati        Registracija uzvanika (ispred dvorane)

*Prilikom registracije uzvanici će dobiti slušalice za prijevod


9.00 - 10.00 sati        Predavanje na temu Plodovi mora, alge i njihovo sljubljivanje- Pečeni ulov dana - predavač: chef GIUSEPPE MANCINO, 2 Michelin*, restoran Il picollo principe, Viareggio

10.05 - 10.50 sati      Predavanje na temu La Capinera kao bogatstvo sicilijanske kuhinje obnovljene inteligentnom i inovativnom kreativnošću - Svježi zubatac s artičokama i komoračem - predavač: chef Pietro D'Agostino, 1 Michelin*, restoran La Capinera, Taormina

10.55 - 11.40 sati       Predavanje na temu Impresivan desert za prekrasne uspomene - Minut čokoladni tart - predavač: chef Bruno Pastorelli, chef slastičar Assiette Champenoise, Reims

11.40 - 11.55 sati       Pauza za kavu

11.55 - 12.40 sati       Predavanje na temu Sommellerie: prijenos kroz osjetila za zadovoljstvo gosta predavač: Maurizio Dante Filippi, Sala della Comitissa, vinski bar, Baschi

12.45 - 13.30 sati       Predavanje na temu Strategija cijena, e-ugled povezan s kulturnom baštinom - predavač: Gabriel Vasquez, izvršni MBA i magistar marketinga i upravljanja prodajom BA Culinary Arts

13.30 - 14.00              Tasting s potpisom Michelinovih chefova

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.