Špajza 26. veljače 2018.

Jeste li znali: Mali gastro trikovi koji mijenjaju život

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Portal Food Envy nedavno je objavio video koji nas je u potpunosti šokirao. U videu je prikazan ispravan način konzumacije različite hrane, prema kojem, kako ispada, cijeli život jedemo krivo.

Da bananu gulimo krivo uvjerili smo se nedavno kada se internetom proširila priča o guljenju tog žutog ploda s krive strane. Znali smo i trik s guljenjem češnjaka, no na spoznaju da naranče i mandarine gulimo potpuno nepravilno čitav svoj život, jednostavno nismo bili spremni.

 

Kuhanje Možda vas zanima... Kulinarski trikovi: Što zamjenjuje šećer, ulje, maslac, vrhnje i češnjak? Špajza

 

Uz to, u videu objavljenom na Facebook stranici Food Envy vrlo je detaljno prikazano i kako neispravno, a zatim i ispravno, uživati u Toblerone čokoladicama, za što točno služi ona neobična rupica na loncima i zašto smo cijeli život krivo jeli bombone.

 

Možda vas zanima... Sjajan trik: Najbolji način za rezanje pizze Špajza

 

Kažu da za nova znanja nikad nije prekasno, pa stoga u nastavku donosimo video sa svim navedenim trikovima. Probajte ne pogledati do kraja!
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.