Špajza 03. siječnja 2018.

Kalen Reacts - urnebesni YouTube gastro kritičar

foto: Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
Otvorio je YouTube kanal, a zatim postao svjetska senzacija zbog svojih genijalnih komentara na kratke video recepte. Upoznajte Kalena Allena.

Kratki video recepti nisu nikakva novost, no komentiranje istih itekako je. Posebice kada vidite kako to radi Kalen s Youtube kanala Kalen Reacts.

Naime, ovaj osebujni Amerikanac, sada već pravu karijeru, izgradio je kritizirajući video recepte i čudeći se načinima pripreme. Sve je dodatno začinio svojim genijalnim humorom koji nas je natjerao da pogledamo sve njegove videe odjednom.
 

 

Da ovaj mladić zaista krije velik talent dokazuje i poziv na gostovanje u super popularnom talk showu Ellen DeGeneres. Ellen je najprije napravila kompilaciju njegovih videa, pokazala je publici, a nekoliko dana kasnije, Kalen Allen gostovao je u njezinom showu.

Da bi stvar bila bolja, Ellen je odlučila pomoći Kalenu kod snimanja videa, pa uskoro možemo očekivati nove, još kvalitetnije i smješnije video uratke ovog genijalnog kritičara hrane.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.