Špajza 21. svibnja 2019.

KitchenAid proslavio 100 godina postojanja uz predstavljanje kolekcije "Queen of Hearts"

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Tvrtka C. DUISBERG GMBH & CO KG, regionalni distributer za KitchenAid brand je u Zagrebu, u hotelu Antunović, 15.05.2019. održala proslavu 100-godina američkog branda KitchenAid, te predstavila novu, jubilarnu kolekciju malih kuhinjskih aparata “Queen of hearts”.

Na jubilarnoj proslavi koja se slavi jednom u stoljeću, KitchenAid je prezentirao svoju 100 godišnju tradiciju i povijest, te višenamjenski najpoznatiji KitchenAid samostojeći mikser, te zdrave trendove pripreme hrane na malim kuhinjskim aparatima, poput blendera i procesora hrane.

 

 | Author: Promo foto: Promo

Kao najvažniji dio prezentacije bilo je predstavljanje slavljeničke KitchenAid kolekcije malih kuhinjskih aparata “Queen of hearts”, koja je od danas dostupna i na hrvatskom tržištu u limitiranom izdanju.

KitchenAid je originalni američki brand, poznat svima koji žele kvalitetno pripremiti svoju hranu, od svjetskih chefova, kuhara, foodija do kuharskih entuzijasta i kuhara amatera. KitchenAid je u gastro svijetu simbol za kvalitetu i dugotrajnost, njegov svevremenski dizajn i boje čine ga neodoljivim, a široka paleta kuhinjskih aparata će Vam pomoći da Vasa kuhinja postanje kulinarski centar svih Vaših ideja za pripremu hrane.

 | Author: Promo foto: Promo

Najpoznatiji po ikonskom KitchenAid mikseru s planetarnim miješanjem, velikim izborom boja i mnoštvom funkcionalnih nastavaka, za sve sto poželite pripremiti. KitchenAid u svojoj ponudi malih kuhinjskih aparata ima sve što je potrebno u svakoj kuhinji od samostojećih, ručnih i štapnih miksera, zatim blendera, toastera, kuhala vode, pa sve do uređaja za pripremu kave i čaja.

KitchenAid brand je u regiji prisutan 20-ak godina, izrazito se brzo razvija i raste zahvaljujući svojoj širokoj ponudi uređaja i boja, te najvažnije zahvaljujući tradiciji, dugotrajnosti i kvaliteti uređaja.

 | Author: Promo foto: Promo

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.