Špajza 01. svibnja 2013.

Knjiga o kavi

The Coffee Book
foto: The Coffee Book
gastro postao gastro.24sata.hr
Vodič koji se mora naći u kućnoj biblioteci svakog kavoljupca koji želi naučiti sve o vrstama i načinima pripreme ovog omiljenog napitka, ali i još mnogo toga...

Pridružite nam se na putovanju u čudesan, aromatičan svijet kave i saznajte otkuda potječe napitak bez kojeg danas ne možemo zamisliti početak dana! U ovoj knjizi koju potpisuje Sara Perry (autorica brojnih kuharica, uključujući i Everything Tastes Better with Bacon, The New Tea Book, Christmastime Treats i Weekends with the Kids), saznat ćete gdje se proizvode najbolje vrste, otkrit ćete razliku između arabice i robuste te zašto se francuska prepržena zrna smatraju najboljim izborom za espresso.

I za one koji najviše uživaju u savršeno pripremljenom espressu i za one koji više vole veliku šalicu bijele kave, ovaj vodič neizostavan je dodatak kućnoj biblioteci, gdje će se naći zahvaljujući vrsnom prijevodu Nevenke Škavić.

Autor: Sara Perry
Izdavač: Algoritam, 2013.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.