Špajza 14. lipnja 2018.

Kristinin hamburger nije za prvi spoj

foto: 24sata
gastro postao gastro.24sata.hr
Kristina Čebić (22) iz Zagreba plesačica je i studentica te jedna od tri kandidatkinje gastro izazova ‘Ljubav ide kroz želudac’. Svoje kulinarsko umijeće predstavila je spravljanjem klasičnim burgerom s lukom

Prije nego je počela s pripremanjem burgera u četvrtoj epizodi reality serijala 24sata 'Ljubav ide kroz želudac' koji 24sata radi s Lidlom, Kristina je priznala da burgere ne jede često, ali da ih voli pripremati za obitelj.

POGLEDAJTE ČETVRTU EPIZODU SERIJALA 'LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC':

 

 

- Ljubiteljica sam laganije hrane koja mi više odgovara jer sam plesačica, rekla je i krenula na izradu burgera kojega će ocijeniti sudac Dubravko Miličić (39).

Odlučila se za klasičnu varijantu ovog jela, upotpunjenu sa sirom, rajčicom, salatom, paprikama i lukom, koji je ujedno i namirnica koju Kristina obožava i koja je itekako obilježila ovaj njezin gastro nastup. Tijekom pripreme peciva ova kuharica je posebnu pažnju obratila na njegove rubove jer, kako kaže, ne voli kad ostanu suhi.

Nakon što je burger dobro začinila i ispekla na roštilju, izvadila ga je, stavila u hrskavo pecivo i na njega položila prženi luk pa salatu, prženu slaninu, pa još luka i pečene paprike.

- Za moj ukus, recimo, kad bih uzeo ovaj burger za prvi spoj, to bi vjerojatno bio i zadnji spoj jer ima malo previše luka. Ali, zanemarimo taj luk. Burger je sočan, dobar. Pecivo je dobro prepečeno. Nije vlažno kao što zna biti. Mora biti hrskavo. Od ocjene od 1 do 10, ovo je čvrsta devetka.

Kristina je jako zadovoljna ovom ocjenom. - Mislim da će moj tata biti vrlo ponosan, rekla je Kristina.

Kako je izgledalo ovo druženje i roštiljanje na otvorenom i kako pripremiti burger na Kristinin način, pogledajte na YouTube kanalu 24sata danas u 15 sati u četvrtoj epizodi reality serijala 24sata 'Ljubav ide kroz želudac' koji 24sata radi s Lidlom.

Gastro serijal gledajte na Facebook stranici 24sata, YT kanalu 24sata i 24sata.hr.

 

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU SERIJALA 'LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC':

 


POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU SERIJALA 'LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC':

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.