Špajza 09. rujna 2016.

Ledo vas vodi u čarobnu Frozen bajku

Ledo
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Elsa, Ana i Olaf najbolji su prijatelji svake djevojčice. Novi Ledo desert s okusom frozen jogurta od vanilije nudi i posebno iznenađenje.

Djevojčice imaju priliku postati princeze baš poput Else i Ane čije im ledene avanture nikada nisu bile bliže, a bajka postaje stvarnost kada pronađu prsten koji se nalazi na dnu čašice!

Čak dvanaest kraljevskih prstenova s različitim motivima filma Frozen, sve male sanjare odvesti će u svijet kraljevstva Arendelle.

Ledo | Author: Promo foto: Promo

Već na prvi pogled u Ledo škrinju čašica Frozen privlači pažnju svojom snježnim pakiranjem i glavnim junakinjama koje jedva čekaju da se otkrije iznenađenje koje su pripremile.

Uzbudljiva i zanimljiva zabava uz Elsu, Annu, Olafa i ostatak veselog društva očekuje vas u svim čarobnim Ledo škrinjama, a malim će istraživačima Ledo Frozen postati novi omiljeni okus kojem će se svaki puta iznova radovati.

Upustite se sa svojim mališanima u Frozen avanturu, istražite novi okus te otputujte u maštoviti svijet Disneyjeve ledene bajke! 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.