Špajza Gastro zvijezda 24. studenoga 2017.

Live! Imamo finaliste Gastro zvijezda natječaja

foto: Darko Kontin
gastro postao gastro.24sata.hr
U tijeku je live proglašenje finalista za nagradu foodie blogera godine. Žiri u sastavu Domagoj Jakopović Ribafish, Lana Klingor Mihić, Darko Kontin i Marina Knežević odabrao je najbolje od najboljih koji će se sljedećih nekoliko dana boriti za titulu Gastro zvijezde.

U stvarno jakoj konkurenciji od 432 prijave u devet različitih kategorija, žiri je imao težak zadatak odabira najboljih. U svakoj su kategoriji odabrali dva finalista, a sada je red na vama! 

Posjetite stranicu Gastro zvijezda, glasujte za svoje favorite i pomozite im da dođu do vrijednih nagrada i titule najboljeg blogera u regiji. Njihova gastro sudbina u vašim je rukama!

Zašto? Zato što food blogera godine očekuje profesionalna Sony foto-video oprema koja uključuje digitalni fotoaparat, stativ, LED rasvjetu i držače.

Zvijezda će poduprijeti njegovu ljubav prema hrani godišnjom zalihom proizvoda, a na svom će blogu moći uz digitalnu oznaku ponosno istaknuti kako je „Gastro zvijezda“.

Tko je ušao u samo finale te će krenuti u borbu za najblogera godine, pogledajte u videu u nastavku.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.