gastro postao
Doručak, ručak i večera odlična su izlika za pripremu ovog sjajnog, svestranog namaza.
Spoj finih šparoga, šunke, maslinovog ulja i aromatičnih začina na sjajan će način dočarati divne, nježne okuse. Namaz poslužite uz tostirani kruh, a odlično će se složiti i uz vruće meso s grilla umjesto maslaca.
Ono što ovaj namaz čini idealnim jest činjenica da u njemu možete uživati za doručak, ručak i večeru. Samo odaberite podlogu i upustite se u fino uživanje.
Sastojci:
- 150 g zelenih šparoga
- 100 g Delikates Gavrilović šunke
- 1 jušne žlice majoneze
- 0,5 jušna žlica senfa
- 5 – 6 jušnih žlica maslinovog ulja
- sol, papar, peršin list, 2 češnja češnjaka
- Toast
Priprema:
- Šparoge kuhati 5 minuta i ostaviti da se ohlade.
- Sve namirnice pomiješati i dobro izraditi u multipraktiku ili sa štapnim mikserom u finu glatku smjesu.
- Staviti na 2 - 3 sata u frižider da se smjesa malo stisne.
- Žlicom za sladoled vaditi okruglice i poslužiti uz prženi topli toast.