Špajza 07. veljače 2022.

Napravite sami: Slastice s porukom najljepši su poklon za Valentinovo!

;Ručno izrađene slastice najslađi su način za prenijeti poruku najmilijima! foto: Instagram screenshot
gastro postao gastro.24sata.hr
Ručno izrađene slastice najslađi su način za prenijeti poruku najmilijima!

Bliži se Valentinovo i mnogi od vas zasigurno su već počeli razmišljati o onom malom znaku pažnje kojim bi ove godine mogli razveseliti voljenu osobu. Iako su trgovine i slastičarne prepune gotovih proizvoda, ništa ne može zamijeniti ručno izrađene (jestive) poklone pripremljene s puno ljubavi! Možda neće biti savršenog izgleda poput onih kupovnih, ali bit ovakvih darova nije da budu savršene već da budu darovane od srca.

Inspiracija s Instagrama...

Slastice s porukama zaista su predivan znak pažnje. Za inspiraciju smo bacili oko na društvene mreže, a Instagram profili već su prepuni prekrasnih slatkih ljubavnih kreacija. Kolačići u obliku srca, torte s ljubavnim porukama, kuglofi u obliku srca, muffini ukrašeni prigodnim motivima, samo su neke od slatkih ideja kojima možeš iznenaditi svoje voljenje!

Budući da slike govore više od tisuću riječi, u nastavku smo izdvojili neodoljive slastice koje će te sigurno inspirirati u tvojoj sljedećoj slatkoj avanturi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celine (@celineyrs)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alice (@misstrixiedrinkstea)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marie (@suess_herzhaft)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Al Bakes (@albakes.dxb)

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.