Špajza Gastro zvijezda 28. studenoga 2018.

Nasja Duplančić: "Nakon Gastro zvijezde - grah i repa!"

foto: Matija Habljak/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Pobjednicu Gastro zvijezde uhvatili smo neposredno nakon dodjele, a ona nam je zatim otkrila zašto je ponosna na svoj uspjeh, što je tjera dalje i što je iduće što će skuhati nakon ovog sjajnog uspjeha.

Nasja Duplančić, autorica bloga Mama, ja sam gladan, ovogodišnja je Gastro zvijezda te pobjednica u kategoriji Tradicionalna kuhinja. Nakon dodjele nagrada uspjeli smo se probiti do vlasnice najboljeg bloga regije i upitati je nekoliko sočnih pitanja.

 

Možda vas zanima... Gastro zvijezda je - Mama, ja sam gladan! Špajza Možda vas zanima... Pogledajte kako nam je bilo na prošlogodišnjem proglašenju Gastro zvijezde Špajza

 

Nasja nam je rekla kako se pobjedi u kategoriji ipak pomalo nadala, dok ju je titula Gastro zvijezde u potpunosti iznenadila. Otkrila nam je i kako nastaju njezini postovi, zašto misli da su emocije najbitniji dio kod vođenja bloga, ali i koje će jelo pripremiti svojim ukućanima po prvi puta kao Gastro zvijezda.

"Ja sam buntovna, romantična, nestalna. Tko zna, možda za pet godina krenem u uzgoj puževa", rekla je simpatična pobjednica najvećeg regionalnog food blogerskog natječaja Gastro zvijezda.

Cijeli intervju s Nasjom pogledajte u videu u nastavku.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.