Špajza 29. travnja 2019.

Novi hit: Minijaturni hotel u obliku krumpira

foto: airbnb.com
gastro postao gastro.24sata.hr
Pisali smo već o hostelu inspiriranom mesnim proizvodima i apartmanima u vinskim bačvama, no sada smo naletjeli na najčudniju ideju dosad – tiny home u obliku krumpira.

Doduše, riječ je o krumpiru od željeza i betona koji je „izrastao“ nedaleko od grada Boise u američkoj saveznoj državi Idaho. Big Idaho Potato Hotel je 8 metara, ima jednu sobu i malu kupaonicu, a interijer je neočekivano moderan.

 

 | Author: airbnb.com foto: airbnb.com

 

U ovih se nekoliko kvadratnih metara nalazi krevet, stolić okružen dvjema foteljama, nekoliko polica, mnogo ukrasa i cvijeća. Ono što nedostaje je kuhinja, što znači da svaki posjetitelj sa sobom treba ponijeti mnogo krekera i slatkiša. 

 

 | Author: airbnb.com foto: airbnb.com

 

Krumpir je okružen farmama, zabačen i savršen način da se izolirate od tekućih događaja. Mir i potencijalni napad klaustrofobije stoje 200 dolara po noćenju, a rezervirani su svi termini do početka lipnja. Moramo priznati da je ideja neobična, ali očito i profitabilna. 

 

Možda vas zanima... Otvoren hotel za najveće obožavatelje kobasica Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.