Špajza Najslađi blagdanski recepti 28. prosinca 2017.

Omiljena slastica od sada i bez glutena

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Dr. Oetker proširio je Gluten free asortiman, novim proizvodom za pripremu svima omiljene slastice – Dr. Oetker Gluten free palačinkama!

Prehrana bez glutena posljednjih godina postala je vrlo popularna i tražena od strane potrošača koji teže zdravom načinu življenja. Takva prehrana znači i promjenu životnih navika te često i odricanje od slatkih užitaka, torti i kolača. Upravo zbog toga, Dr. Oetker je prepoznao potrebe potrošača i trendove na tržištu te novom Gluten Free linijom otvorio vrata slatkog svijeta i osobama koje su intolerantne ili alergične na gluten, odnosno onima koji prakticiraju samo bezglutensku prehranu.

Zahvaljujući Dr. Oetker Gluten Free proizvodima, proizvedenim u posebnim i kontroliranim uvjetima, svi koji prakticiraju bezglutensku prehranu mogu od sada uživati i u blagodatima savršenih palačinki!

Bezglutenske palačinke idealne su u kombinaciji s čokoladom, marmeladom, orasima, sladoledom, ledenim desertom, sirom... Slatke, slane, poslužene kao desert ili prilog glavnom jelu, uvijek će brzo nestati s tanjura!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.