Špajza 11. travnja 2022.

Omiljene Ferdinand knedle napokon u Hrvatskoj!

foto: Ferdinand knedle
gastro postao gastro.24sata.hr
Cijela regija oduševila se Ferdinand knedlama, a od sada ih možemo pojesti i u Zagrebu!

Ako ste se ikada zaputili u Beograd i isprobali slasne Ferdinand knedle, sigurno su vam ostale u pamćenju. Na sreću svih koji su ih probali, imamo odličnu vijest - Ferdinand knedle od sada možeš pojesti i u Zagrebu, točnije na adresi Radićeva 23. Iako je poslovnica na zagrebačkoj adresi otvorena prije tek nekoliko dana, već je postala pravi hit jer svi žele okusiti najpoznatije knedle u regiji. 

Na slatkoj zagrebačkoj adresi možeš pronaći sve okuse koje obožavamo, od klasičnih knedli sa šljivama ili marelicama do nešto drugačijih okusa poput pistacija, kikirikija, Nutelle ili karamele. Stručnjaci za knedle razvili su recepture za preko 25 različitih slatkih okusa knedli za čiju pripremu koriste krumpirovo tijesto pripremljeno po tradicionalnoj recepturi.

Ferdinand knedle nastale su u Beogradu 2016. godine, a od tada se prodaju na brojnim lokacijama. Osim u Beogradu i Zagrebu možemo ih pojesti i u Novom Sadu, a očekuju da će uskoro otvoriti poslovnice i diljem Europe. Ako još niste, brzo se uputite na adresu Radićeva 23 i uživajte u slasnim Ferdinand knedlama, a naše dojmove možete pročitati kroz nekoliko dana.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.